In process...

Naturklinikken

Hvorfor naturprodukter?

Flere og flere vælger og kræver fødevarer af en højkvalitet og standard, fordi man har fået en større bevidsthed om, at den næring og føde vi kommer i munden har en værdi for vores helbred, velbefindende og udseende. Men vi optager næring med andet end vores tarmsystem.

Når der kommer f.eks. en creme på huden, forsvinder den ind i gennem huden ind i kroppen og de stoffer der er cremen uanset om de er gode eller skadelige for kroppen, bliver de optaget i blodbanerne og ført rundt i kroppen ligesom næringsstofferne vi indtager gennem munden.

Derfor er det også meget vigtigt at produkterne vi bruger til vores hud er rene naturprodukter af høj kvalitet. Huden er meget vigtig for vores eksistens og overlevelse, idet den er et organ med mange betydningsfulde opgaver. Det er meget vigtigt at huden og kroppen fungerer og er i balance for at alle mekanismerne virker optimalt.

Byder vi vores kroppe for store belastninger af kunstige konserveringsmidler, farvestoffer, dufte og kemikalier mm. fra kosmetikprodukter og madvarer, overbelaster vi vores krop og organer, så der kommer ubalancer og kroppen renser derfor ikke optimalt. Ubalancer ses tydeligt på huden som f.eks. bumser, tør hud, leverpletter, mørke rander og poser om øjnene, rynker, eksem, psoriasis m.m.. Tænk på at huden er det næststørste udskilleorgan.

Naturklinikken
Tel: 20 66 46 20
Gørtlergade 11, 4200 Slagelse

Åbningstider:
Mandag til fredag, 09.00 til 15.00.
Der er mulighed for, at aftale tid uden for normal åbningstid.